Toysox Ab

Toysox Ab är ett yrkeskunnigt och modemedvetet företag inom klädbranschen. Vår styrka är över 20 års erfarenhet av tillverkning och marknadsföring av kläder. Vi är sedan länge specialiserade på tillverkning av underkläder, nattlinnen, sockor och strumpbyxor.

Toysox tillverkar högklassiga kläder med rolig grafik. Vi har licensrättigheter till de finska serierna "Viivi & Wagner" och "Fingerpori". Viivi & Wagner är en serie om sällskapslivet mellan en kvinna och ett svin. Fingerpori handlar om en fiktiv finsk by och dess invånare. Vidare har vi licensrättigheter till serien Kamut, som i original heter "Mutts" och är ritad av Patrick McDonell. Mutts handlar om en katts och hunds vardagsliv.

Våra sympatiska produkter med svin-, katt- eller hundmotiv har uppnått en stor succé. Nyligen har vi även börjat med någonting alldeles nytt och spännande: Tommy Tabermann kollektion. Den finska poeten Tommy Tabermanns dikter dekorerar romantiska underkläder, nattlinnen och sockor.

Förutom de skojiga klädesplaggen med grafik, tillhör till vår verksamhet "Privat brand"- produkters tillverkning och administration. Våra yrkeskunniga designer planerar enligt kundens behov och önskemål en kollektion.

Dessutom har vi brandet My legs vilket är Toysox brand av damstrumpor med hög kvalitet.

Vi tillverkar majoriteten av våra produkter inom EU; i Bulgarien och Litauen. Våra fabriker är kvalitetsmedvetna och deras produktion är noggrant bevakat. Etiska arbetsförhållanden och miljövänlig verksamhet är i första hand viktigt för oss och våra fabriker, vi håller starkt fast vid dessa värden.

Vi erbjuder ert företag förstaklassig service och yrkeskunnighet inom klädbranschen.

Vårt motto är, det finns inga problem, endast lösningar.