Yritys

Ota yhteyttä

Siirry verkkokauppaan:
Verkkokauppaan

©Toysox Ltd

Toysox Oy

Toysox OY on ammattitaitoinen ja ajan hermolla oleva vaatealan yritys. Olemme pitkän kokemuksen omaava alusasuihin sekä sukkiin /sukka-housuihin erikoistunut yhtiö. Vahvuutemme on yli 20 vuoden kokemus vaatteiden valmistuksesta ja markkinoinnista.

Toysox tuottaa korkealaatuisia hauskoihin graafisiin aiheisiin perustuvia erilaisia asuja ja asu kokonaisuuksia. Meillä on lisenssioikeudet Viivi & Wagner, Fingerpori, Kamala Luonto ja Pöyrööt- sarjakuviin. Sympaattiset tuotteemme sika,- ilves ja kärppä -motiivilla ovat saavuttaneet suuren suosion. Uutuutena on myös Pöyrööt sarjakuvan hupaisat hahmot.

Veikeiden ”graafisten asusteiden” lisäksi toimintaamme kuluu myös privat brand- tuotteiden valmistus sekä sen suunnittelu ja hallinto. Ammattitaitoiset suunnittelijamme suunnittelevat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan malliston alusta loppuun.

Valmistamme suurimman osan tuotteistamme EU:ssa, Bulgariassa ja Liettuassa. Molemmat tehtaistamme ovat laatutietoisia ja tuotanto on tarkasti valvottua. Eettiset työolosuhteet sekä ympäristöystävällinen toimintamalli ovat meille ja tuotantolaitoksillemme ensisijaisen tärkeitä arvoja joista myös pidämme kiinni.

Tarjoamme yrityksellenne ensiluokkaista palvelua ja vahvaa vaatealan osaamista. Lisäksi tarjoamme kumppanuutta yrityksille- ja yhteisöille, joille laadukkaat tuotteet ovat liiketoiminnan edellytys.

Mottomme on; ei ole ongelmia, ainoastaan ratkaisuja.